Een tent voor in de bouw?

Stel je fietst op een vrijdagmiddag door de stad. Je fietst langs een bouwplaats. Op de één of andere manier is er iets aan deze bouwplaats, waardoor je er maar naar blijft kijken. Je vertraagt je fietstempo om nog eens echt goed te kijken. Wat je ziet verbaasd je enigszins. Staat daar nou een tent midden op de bouwplaats? Waarom? Kamperen de bouwvakkers nu werkelijk op de bouwplaats. Dat kan toch niet. Thuis spring je snel achter de computer en zoek je naar een tenten op de bouwplaats.

Waarom een doorwerktent?

Waar kom je achter in je zoektocht? Nou in ieder geval niet dat de bouwvakkers gezellig kamperen op de bouwplaats. Nee, je ziet dat de tent gebruikt wordt als een doorwerktent. Wat houdt dat in? In een land als Nederland wil het nog wel eens regelen. Dat verstoort de bouw vaak. Maar omdat de bouw vaak te maken heeft met zeer strakke deadlines is dit absoluut niet gewenst. Het plaatsen van een bouwtent is dan ook een goede uitweg. Een bouwtent is niet je camping tent natuurlijk. Veelal is de bouwtent gemaakt van sterke materialen zodat hij niet snel om te krijgen is. Ook is hij vaak volledig water- en windbestendig en is het doek vlam vertragend zodat er ook gelast kan worden in de tent. De bouwtent is ook erg gemakkelijk op te zetten, zodat hij over de gehele bouwplaats inzetbaar is. Voor iedere bouwplaats of bouwbedrijf is de aanschaf van een bouwtent dan ook aan te raden. Het verhoogt simpelweg gewoon de productiviteit.

Waar te verkrijgen?

Ja, natuurlijk verkrijg je de bouwtent niet bij de lokale kampeerwinkel. Kijk bijvoorbeeld eens op Donselaar Structures. Een Donselaar structures werktent is gemaakt van hoogwaardige materialen en geheel naar eigen wensen af te leveren. Kijk dus snel eens op de website en vraag een offerte aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *